19 Temmuz İlkokulu
Adnan Menderes Mah. Yaşar Kuş Cad. No85 Merkez/ YALOVA

Her alanda örnek gösterilen ve tercih edilen bir okul olmak.

MİSYON

Temel becerileri edinmiş, milli ve ahlaki değerleri kazanmış, ilgi ve yeteneklerini keşfetmiş, çözüm odaklı düşünebilen, yabancı dilde kendini ifade edebilen bireyler yetiştirmektir.

BAŞARILAR

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılında 23 Nisan Spor Şenliklerinde Okul Futbol takımımız 4.,mendil kapmaca turnuvasında okul takımımız 5. olmuştur. Atletizm yarışmalarında 1.lik ve 4. lük ,satranç turnuvalarında da öğrencilerimiz çeşitli dereceler elde etmişlerdir. 2017-2018 Eitim Öğretim yılında 23 Nisan Spor Şenliklerinde Okul Futbol takımımız 3.,mendil kapmaca turnuvasında okul takımımız 3. olmuştur. Atletizm yarışmalarında dereceler ,satranç turnuvalarında da öğrencilerimiz çeşitli dereceler elde etmişlerdir. 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında 23 Nisan Spor Şenliklerinde Okul Futbol takımımız 1.,mendil kapmaca turnuvasında okul takımımız 1. olmuştur. Atletizm yarışmalarında 1.lik,3. lük ve 4. lük ,satranç turnuvalarında da öğrencilerimiz 1.lik ve 2.lik ,yüzmede kendi kategorilerinde öğrencilerimiz 1., 2.,3. lük elde etmişler, Geleneksel Çocuk Oyunlarından Tombik oyununda takımımız 1.,Topaç oyununda 4., Yakan Top Oyununda 1. lik,Karete de 1. ve 3.lük, İstiklal Marşını Okuma Yarışmasında 3. lük, Akıl ve Zeka Oyunlarından Mangalada 2.lik,Pentagoda 1. ve 2. lik; Ufka Yolculuk Bilgi Yarışmasında 1. ve 2. lik, DYNED kullanımında 6. ve 8. lik elde edilmiştir.

Tam gün

Ders Başlangıç: 9:00 Ders Bitiş : 14:40

Doğalgaz Kaloriferli

Proje Çalışmaları